Vilka är Tennissisters4ever?

Hej tennissisters4ever,

Vill ni berätta lite om vilka ni är?

Judith

Jag heter Judith och är 10 år gammal. Har en mamma, en pappa, och en lillasyster. Och två marsvin som heter Chico och Colan. Jag älskar tennis och fotboll och är rätt så bra på det. Gillar också mycket andra sporter. Gillar att vara med kompisar, familjen, i skolan och med mina marsvin. Jag är ambassadör för TopspinPro och spelar mycket tennis. Mina idoler är Roger Federer, Rafael Nadal, Serena Williams, och mamma, pappa och min lillasyster. Jag har många vänner och gillar att läsa, inreda, bada, djur och vara i naturen.

Vega

Jag heter Vega och jag är 8 år gammal. Jag älskar att läsa, vara i skolan, leka med vänner och vara med familjen. Och självklart så älskar jag tennis, fotboll och andra sporter. Och så gillar jag att dansa och sjunga mycket. Mina idoler är Rafael Nadal och Serena Williams. Och jag är ambassadör för TopspinPro.

Vamos!


Lämna en kommentar

Vänligen notera att alla kommentar kontrolleras före publicering